1 óra ÉRTED – Egészség analízis

Az egészség korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.

Az egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét állapota, és nem csupán a betegség hiánya. Határozta meg a WHO, az Egészségügyi Világszervezet.

Tehát az egészség nem egy kézzelfogható dolog, amikor még van. Ez azt jelenti, hogy testileg, lelkileg, mentálisan, emocionálisan és szociálisan is egészségesek vagyunk. Ez a teljes JÓL-LÉT állapot. Erre vágyik minden ember.

Hogyan működik a szervezetünk?

Testünk legegyszerűbb strukturális egysége a sejt.

A sejten belül is különböző szerepet betöltő szervecskék (ún. sejtorganellumok) vannak. Alapvető energetikai szervecske a mitokondrium, tehát ez egy energiahordozó molekula. Az információs szerepet a sejtmagban lévő információ-tároló és a sejtműködést irányító génapparátus végzi.

A szervezetünk a különböző környezeti hatásokra, az érzelmekre reagál, a tőle telhető legjobb módon próbálja fenntartani az egyensúlyi állapotot, azaz az egészséget.

Az élő szervezetet 4 tartományba oszthatjuk:

  1. Szerkezeti vagy strukturális szint

Ez a fizikai vagy testi szint, amit különböző képalkotó eljárásokkal már nagyon jól feltérképeznek az orvosok. Az akkut, azaz sürgősségi beavatkozások is ezen a szinten történnek.

  • Biokémiai szint

Általánosságban itt az anyagcseréről van szó. Tehát a megfelelő tápanyagok bevitele, és a méreganyagok, salakanyagok kiválasztása történik ezen a szinten. De ide tartoznak a vírusok, baktériumok és gombák is. Ezt a nyugati orvoslásban vérvétellel ellenőrzik.

  • Energetikai szint

A szervezet működéséhez szükséges energia-termelés és –szállítása egy igen bonyolult rendszer. Ez a rendszer felelős a szabályozásért. Minden ember egy adott energia mennyiséggel születik, és ezt növelni nem lehet. A fenntartása pedig nem mindig könnyű, elengedhetetlen hozzá a tudatosság az élet minden területén. Bár nem emeli ki a nyugati orvoslás, mégis használja, pl. ilyen az EKG. A tradicionális kínai gyógyászat is ezt a rendszert kezeli.

  • Információs szint

Az információ rendezettségi szintje jellemzi az élő szervezetbe zajló folyamatokat. Ha egy betegség elsődlegesen információs szinten van, mint pl. súlyos pszicho-trauma, vagy kimutatható ok nélküli krónikus betegség, mint pl. az allergia, itt elsősorban az információs gyógyászat hoz eredményt. Ha viszont abból indulunk ki, hogy minden betegség pszichoszomatikus alapon fejlődik ki, akkor arra a megállapításra jutunk, hogy minden betegséget információs szinten is kell kezelni. Tovább gondolva, ezen a szinten jelenik meg először, ami ugyan még nem biztos, hogy szerkezeti szinten is okoz tüneteket.

A fent felsorolt 4 szint hatással van egymásra. Ha bármelyik szinten változás áll be, akkor az összes többi szint is változik. Ez azért van, mert a szervezetünk minden erejével azon dolgozik, hogy vissza tudja állítani az egyensúlyt. Ezt nevezzük öngyógyító mechanizmusnak.

Ha eddig eljutottál, akkor megértetted, hogy miért is fontos a bioenergetikai és bioinformációs mérés, biorezonancia vizsgálat. Még a fizikai tünetek megjelenése előtt felismered, hogy valamit változtatnod kell, tenned kell az egészségedért.

És itt visszautalnék az első mondatra:

Te látod a koronát a fejeden?

Te látod, hogy valaha, néhány évvel ezelőtt még meg volt a korona?

Szeretnéd tudni, hogy a korona miért veszített a fényéből?

Szeretnéd még egészségesen látni az EGÉSZséged koronáját?

Ha fáradékony, nyugtalan vagy, alvászavarokkal küzdesz, a frontokra érzékenyen reagálsz, indokolatlanul változik a testsúlyod vagy az étvágyad, vagy tudatos emberként kíváncsi vagy a szervezeted pillanatnyi állapotára, keress bizalommal.

Az analízis 10.000 Ft, és 1 teljes órán keresztül csak Rólad beszélünk, ÉRTED és az EGÉSZségedért hozhatsz döntéseket.

www.olajfagyogyaszat.hu