Parapszichológia

A parapszichológia az emberi tapasztalással kapcsolatos szokatlan jelenségek természettudományos és bölcseleti vizsgálata.

Bizonyos jelenségeknél a logika, a materiális gondolkodás csődöt mond.

A parapszichológia kutatja azokat a még ismeretlen vagy kevésbé ismert határterületeket, amelyek elválasztják egymástól az emberi elme „normálisnak” tekintett és kivételes állapotait.

A parapszichológia egy speciális tudományág, illetve kutatási irányzat, ami az élőlény és környezete közötti olyan kölcsönhatásokkal foglalkozik, amelyeknek a fizikai hordozója a tudomány jelenlegi állása szerint ismeretlen.

A pszichológia egyik újabb ága, az ismert és az ismeretlen világ határmezsgyéjén mozog, de végig igyekszik a realitás talaján állni.

A parapszichológus foglalkozik holisztikus kezeléssel, az ismert és az ismeretlen világ kutatásával, segít embertársainak egészségesebbé válni, segít a párkapcsolati, a munkahelyi problémáik megoldásában. Életmód tanácsokat, életvezetési tanácsokat is ad, amitől javulnak a páciensek emberi kapcsolatai (szülőkkel, gyermekekkel, stb.), élethelyzetük pozitív irányban fejlődik.

A hozzám forduló kliensek számára kronobiológiai és asztrológiai elemzéseket készítek elsősorban az életfeladat meghatározása céljából. Ezeket az elemzéseket átgondolva kijelöljük azokat a sarokpontokat, amikben változtatni és változni kell ahhoz, hogy az adott élethelyzetben pozitív eredményt érjünk el.

Ezen kívül az aktuális élethelyzetet elemezhetjük a Tarot kártya segítségével is.