A betegség felfedezése a tünetek megjelenése előtt

A biorezonanciával ez is lehetséges, ezért is nevezik a 21. század gyógymódjának. Alig hihető, hogy a szervezetünk harmóniáját ilyen egyszerűen helyre lehet állítani, mégis a biorezonancia erre törekszik. Nem az egyes betegségeket illetve szerveket vizsgálja, hanem az egész szervezetet. A szervezetünket milliónyi sejt alkotja, amelyeknek saját rezgése van. Ha a rezgés eltér a normálistól, akkor felborul az egyensúly és a test valamilyen tünetet produkál, megbetegszik. Az eredeti rezgés visszaállításával az egészség is visszatér.

A biorezonancia vizsgálat a tünetek megjelenése előtt jelez

A biorezonancia vizsgálat segítségével a betegség a kezdeti stádiumában, még a tünetek megjelenése előtt, felfedezhető és a biorezonancia kezelés segítségével könnyen visszaállítható a szervezet egyensúlya. Ha nem nagyon követjük nyomon a környezetünkben, akkor is számos károsító hatás ér minket. Sajnos az is gond, hogy mindenki rohan és el van, havazva feladatokkal emiatt nem jut idő testmozgásra, kikapcsolódásra és a helyes táplálkozás sem az erősségünk. A testünk és a lelkünk is támogatásra szorul.

A biorezonancia bármely területen felbukkanó eltérésre fényt derít. Nemcsak a természetgyógyászok használják szívesen hatékonysága miatt, de a csontkovácsok, és masszázs terapeuták  mellett az orvosok és a kutatók is.  

A biorezonancia kezelés fájdalommentes

A bioenergia nélkül nincs életjelenség, a földünk egyik legfontosabb megújuló energiaforrása. Általa várakozáson felüli gyógyulások történnek, és aki tartana tőle ne aggódjon, mert (a vizsgálat és) a biorezonancia kezelés teljesen fájdalommentes. A biorezonancia kezelés során a normálistól eltérő rezgések harmonikussá válnak így a sejtek által közvetített információk az egészséges rezgést közvetítik. A kezelést speciális készülék segítségével végzi  a kezelő.

Milyen problémákat lehet megoldani a biorezonancia segítségével?

A kezelés sokrétűen alkalmazható például allergiás panaszoknál legyen bármi az allergén. Az emésztőrendszer eltérései is jól reagálnak a kezelésre, a vese, máj, hasnyálmirigy, bélflóra egyensúlyának helyreállítása. Erősíti az immunrendszert, ezzel javul a szervezet általános egészségi állapota és lassul az öregedés.

A biorezonancia szerepe a dohányzásról való leszokásban: a készülék a nikotin elektromágneses rezgését fordított formában közvetíti a szervezet számára ezzel csökkentve a nikotin utáni vágyat. Más szenvedélybetegségek: drogokról és alkoholról való leszokásban is támogatást nyújthat.

Stresszoldó hatása miatt a szervezet általános állapotán is javít, elősegítheti a fogyást illetve az ízületek gyógyulását. Bevethetjük a méregtelenítésben, fájdalomcsillapításban, krónikus légúti betegségek tüneteinek enyhítésében, menstruációs zavarok esetén, immungyengeség és alacsony energiaszint esetén. Műtétek utáni regenerációra is remekül alkalmazható az eljárás.

Csatlakozz az Olajfa Természetgyógyászat VIP csoporthoz!

Adataidat nem adjuk ki senkinek és csakis értékes tartalmakat küldünk ki, mi sem szeretjük az email szemetet!