A betegség felfedezése a tünetek megjelenése előtt

A biorezonanciával ez is lehetséges, ezért is nevezik a 21. század gyógymódjának. Alig hihető, hogy a szervezetünk harmóniáját ilyen egyszerűen helyre lehet állítani, mégis a biorezonancia erre törekszik. Nem az egyes betegségeket illetve szerveket vizsgálja, hanem az egész szervezetet. A szervezetünket milliónyi sejt alkotja, amelyeknek saját rezgése van. Ha a rezgés eltér a normálistól, akkor felborul az egyensúly és a test valamilyen tünetet produkál, megbetegszik. Az eredeti rezgés visszaállításával az egészség is visszatér.

A biorezonancia vizsgálat a tünetek megjelenése előtt jelez

A biorezonancia vizsgálat segítségével a betegség a kezdeti stádiumában, még a tünetek megjelenése előtt, felfedezhető és a biorezonancia kezelés segítségével könnyen visszaállítható a szervezet egyensúlya. Ha nem nagyon követjük nyomon a környezetünkben, akkor is számos károsító hatás ér minket. Sajnos az is gond, hogy mindenki rohan és el van, havazva feladatokkal emiatt nem jut idő testmozgásra, kikapcsolódásra és a helyes táplálkozás sem az erősségünk. A testünk és a lelkünk is támogatásra szorul.

A biorezonancia bármely területen felbukkanó eltérésre fényt derít. Nemcsak a természetgyógyászok használják szívesen hatékonysága miatt, de a csontkovácsok, és masszázs terapeuták  mellett az orvosok és a kutatók is.  

A biorezonancia kezelés fájdalommentes

A bioenergia nélkül nincs életjelenség, a földünk egyik legfontosabb megújuló energiaforrása. Általa várakozáson felüli gyógyulások történnek, és aki tartana tőle ne aggódjon, mert (a vizsgálat és) a biorezonancia kezelés teljesen fájdalommentes. A biorezonancia kezelés során a normálistól eltérő rezgések harmonikussá válnak így a sejtek által közvetített információk az egészséges rezgést közvetítik. A kezelést speciális készülék segítségével végzi  a kezelő.

Milyen problémákat lehet megoldani a biorezonancia segítségével?

A kezelés sokrétűen alkalmazható például allergiás panaszoknál legyen bármi az allergén. Az emésztőrendszer eltérései is jól reagálnak a kezelésre, a vese, máj, hasnyálmirigy, bélflóra egyensúlyának helyreállítása. Erősíti az immunrendszert, ezzel javul a szervezet általános egészségi állapota és lassul az öregedés.

A biorezonancia szerepe a dohányzásról való leszokásban: a készülék a nikotin elektromágneses rezgését fordított formában közvetíti a szervezet számára ezzel csökkentve a nikotin utáni vágyat. Más szenvedélybetegségek: drogokról és alkoholról való leszokásban is támogatást nyújthat.

Stresszoldó hatása miatt a szervezet általános állapotán is javít, elősegítheti a fogyást illetve az ízületek gyógyulását. Bevethetjük a méregtelenítésben, fájdalomcsillapításban, krónikus légúti betegségek tüneteinek enyhítésében, menstruációs zavarok esetén, immungyengeség és alacsony energiaszint esetén. Műtétek utáni regenerációra is remekül alkalmazható az eljárás.