Biorezonancia

Mielőtt bizonyossá vált számomra, hogy a természetgyógyászat az én valódi hivatásom, egy irodában dolgoztam. Az irodai kollégáimmal azóta is jó kapcsolatot ápolok. Van, akivel rendszeresen találunk időt arra, hogy beüljünk egy kávézóba vagy ejtsünk egy sétát beszélgetés közben. Másokkal csak egy-egy véletlen folytán futunk össze, de akkor is örülünk a találkozásnak és minden esetben váltunk néhány szót.

Biorezonacia és barátság

Egy ilyen találkozás esett meg velem és egykori kedves kolleganőmmel. Hosszú idő elteltével egy partin találkoztunk először. Elújságolta nekem, hogy azóta középvezetővé avanzsált a cégnél. Örültem neki, azonban egy valami egyből feltűnt: sehol sem volt az az általam megszokott csillogás a szemében, ami korábba olyan elragadó jelenséggé tette őt. Mikor alaposabban megnéztem az arcát, egyből árulkodó jelekre lettem figyelmes. Jelekre a fokozott stresszről, kimerültségről és talán valamilyen kezdődő betegségről is.

Megkérdeztem, hogy érzi magát valójában. A szokásos „kösz, jól vagyok” után azért csak elkezdte mondani a problémáit: nehezen alszik, sokat gondolkodik a munkahelyi problémák megoldásán, nincs türelme a családjához, folyton fáradtnak érzi magát.

Amit feltétlenül tudni kell róla: szkeptikus a természetes gyógymódokkal, állapotfelméréssel, a kineziológiával, a fitoterápiával szemben.

A biorezonancia vizsgálat információkat ad

Nem akartam ráerőltetni semmit. Egy rövidebb dilemma után azonban mégis úgy döntöttem, hogy elmondom neki: érdemes lenne kipróbálnia az általam alkalmazott biorezonancia vizsgálatot. Hiszen legyenek a tünetei egy kezdődő betegség vagy egyszerűen csak a kimerültség jelei, mindenképpen figyelmet érdemelnek. Kezelni kell őket és itt az ideje egy biorezonancia vizsgálatnak, amelynek segítségével felmérhetjük az általános egészségügyi állapotot.

Vártam. A beszélgetésünk alkalmával éreztem rajta valami féle kíváncsiságot, ezért reménykedtem benne, hogy keresni fog. Emlékszem, régen a napsugárral vetekedve a borús napokon is beragyogta az irodát jókedvével. Nem tudtam kiverni a fejemből azt a kontrasztot, amit a találkozásunkkor éreztem egykori önmagához képest. Valóban aggódtam érte. Napra pontosan egy hét múlva megcsörrent a telefonom. Ő volt az. Időpontot kért.

A biorezonancia készülék segítségével a következőket állapítottam meg nála:

 • Eltérést találtunk a szívizom vérellátása, az A és B vitamin szint, az epe- és májműködés, hormonrendszer, és a fül területén. Egészen pontosan megjelölve, hogy fülzúgást tapasztalhat. Kérdésemre, hogy így van-e, azt válaszolta csodálkozó tekintettel, hogy „Honnan tudod?”. Az eltérések megmutatják a lelki okokat is. Azokat, hogy munkahelyén türelmetlenül és sokat dolgozik, könnyen kijön a sodrából, rossz az emésztése, utal mozgáshiányra, rendszertelen étkezésre, kimerültségre.
Biorezonancia állapotfelmérés

Mikor ezeket elmondtam neki, szkeptikusként csodálkozott, hogy hogyan látom én ezeket. Honnan tudom, mi zajlik most éppen az életében?

Kezdte megérteni, hogy nem „humbuk” amit művelek, hogy ez egy tudomány.

A biorezonancia vizsgálat eredménye alapján kezdtük el a terápiát. Fizikai szinten étrend-kiegészítőket javasoltam, valamint gyógyteákból állítottam össze számára egy kúrát. Megbeszéltük a folyadékfogyasztás fontosságát, és hogy neki mennyi víz elfogyasztására van szüksége ahhoz, hogy a szervezete zavartalanul tudjon működni. A javaslatomra beépített heti kétszeri edzést a rutinjába, ami vagy reggeli kocogás volt, vagy edzőtermi edzés.

Kértem, hogy az étkezésére is jobban figyeljen oda. Először a rendszerességet kellett megszoknia, később már a minőségi táplálkozásra is oda tudott figyelni.

Felhívtam a figyelmét arra, hogy a biorezonancia készülékkel meggyorsíthatja a javulás folyamatát.

Miközben elkezdett figyelni saját magára, szép lassan a gondolkodásmódja is megváltozott. Fontos lett saját maga számára. A saját testi és lelki egészségét helyezte előtérbe a túlórákkal és feszített munkatempóval szemben. Pihenésre és regenerálódásra is talált időt. Azóta másoknak is ajánlja ezt a módszert, és javasolja számukra az állapotfelmérést, mert belátta, hogy súlyos betegségeket előzött meg az életmódváltással. Az ilyen történetek miatt szeretek természetgyógyász lenni.

A EWS termékek elnyerték a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlását.

Mi is pontosan a biorezonancia készülék?

Mint ezt már nagyon sok tudós megfogalmazta, a világon minden élő és élettelen dolog rezeg. A kérdés megválaszolásához először meg kell értenünk, hogy mi is az a biorezonancia. Bontsuk ezt a szót elemeire: bio – mint élő (a görög biosz szóból származik)
rezonancia – mint rezgés. A frekvencia periodikus rezgést jelent. Mint ezt már nagyon sok tudós megfogalmazta, a világon minden élő és élettelen dolog rezeg.

A biorezonancia készülék létrehozásában nagyon sok szakember, mérnök, kutató és informatikus összehangolt munkájára volt szükség. Ennek eredményeképpen kevesebb, mint 1 perc alatt egész szervezetünk pillanatnyi állapotáról pontos képet kapunk.

A készülék azt vizsgálja, hogy szervezetünk mely területeken tér el az optimális frekvenciától, rezgésszámtól.

Olyan kicsi eltéréseket is feltár, amikor még erős fizikai tüneteket nem produkál a testünk, ezáltal a betegség kialakulása előtt lehetőséget kapunk az optimális rezgés visszaállítására. Elképzelhető, hogy például az alvászavar, nyugtalanság, a súlygyarapodás vagy a súlyvesztés, nem olyan erős tünetek, hogy gyanakodni kezdjünk.  Az EWS testelemző készülék feltárja az okokat, ezáltal megelőzés és prevenció céljából is hasznos a készülék.

A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.

A biorezonacia állapotfelmérés a teljes test állapotáról ad elemzést, melyet 32 csoportba rendez. Csak néhány területet kiemelve:

 • Szív és vérkeringési rendszer
 • Emésztőrendszeri funkciók
 • Máj és Epe funkciók
 • Fizikai állapot
 • Mérgek, Toxinok
 • Nyomelemek, Vitaminok
 • Hormonrendszer
 • Immunrendszer

Fontos!

A készülék nem minősül orvostechnikai eszköznek. A biorezonacia vizsgálat eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek.

Mi következik a biorezonacia állapotfelmérés után?

Az eredmény elemzését követően természetgyógyászként igény szerint nemcsak vitaminokat és ásványi anyagokat tudok ajánlani, de meg tudom állapítani, a blokkok feloldásához milyen egyéb kezeléseket vehetnek igénybe vendégeim. Előfordulhat, hogy fitoterápiára, Bach virágterápiára vagy kineziológiára mutatkozik igény.

Szükség esetén javaslatot teszek az Professzionális frekvenciaterápiás készülék, illetve a az EWS szoftlézer készülék használatának időtartamára.

Hogyan is működik az EWS Professzionális frekvenciaterápia készülék?

A készülék segít visszaállítani az optimális frekvenciát ott, ahol eltérés mutatkozik. Ez a folyamat hozzájárul szervezetünkben az öngyógyító folyamatok, az önregeneráció beindulásához, ezáltal a fizikai jól-lét fenntartásában hatékonyan működik közre.

A frekvenciaterápiát ma már a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége is elismeri.

A frekvenciaterápia kezelés felhasználási területei közül néhány:

 • krónikus gyomor-és bélbetegségek (reflux, felszívódási zavarok)
 • vastagbél gyulladásos betegségei
 • fájdalomcsillapítás
 • mozgásszervi betegségek
 • méregtelenítés (máj- és veseműködés, ill. nyirokkeringés fokozása)
 • nőgyógyászati betegségek (menstruáció zavarai, meddőség)
 • sérülések, balesetek utáni regeneráció gyorsítása

Ez a készülék már elérhető otthoni használatra fejlesztett változatban is.

EWS lágylézer készülék

Modern világunk és korunk vezető betegségtípusa a szív- és érrendszeri betegségek. Ez egy óriási gyűjtő fogalom.

EWS lágylézer készülék

Az érrendszerünk és a szívünk egészséges működése szolgálja sejtszinten az oxigén ellátást és a salakanyagok elszállítását. A környezeti ártalmak, a nem megfelelő táplálkozás, a stressz, a mozgáshiány mind-mind befolyásolják az egészséges működés lehetőségét.

A szoftlézer készülék segítheti a sejtek regenerációját, csökkentheti a gyulladást, javíthatja a keringést és segítheti a sejtek tápanyagfelvételét, csillapíthatja a fájdalmat és még számos biológiai és klinikai hatással rendelkezhet.

A panaszokat okozó alapbetegség kivizsgálása mindig szükséges!

A biorezonanciás mérés és terápiás terv készítésének időtartama: kb. 60 perc

A biorezonanciás mérés és terápiás terv készítésének díja: 15.000 Ft

A biorezonancia protokoll díja: 60 perc / 10.000 Ft

Frekvenciaterápia 60 perc

5 alkalom 50 ezer Ft.

10 alkalom 90 ezer Ft.

A biorezonancia kezeléseket Csordás Krisztina természetgyógyász végzi.

Időpontfoglalás

Csatlakozz az Olajfa Természetgyógyászat VIP csoporthoz!

Adataidat nem adjuk ki senkinek és csakis értékes tartalmakat küldünk ki, mi sem szeretjük az email szemetet!