A vitaminok is fontosak

Én mindig is szedtem vitaminokat. Én hiszek abban, hogy fizikai szinten is erősíteni kell magunkat. Hiszek abban is, hogy réges-régen, valamikor 50-60 évvel ezelőtt még elég volt megfelelő mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt enni, sokat tartózkodni a szabad levegőn. Gyerekkoromban anya csak megfázáskor adott nekem C vitamint. Ja, meg cukorka helyett szopogattam, amit nem lett volna szabad, mert vigyáznom kellett a fogaimra. De olyan jó savanyú volt, szerettem.

Hiszek az immunrendszeremben

Hiszek abban, hogy a semmiből semmi lesz, még ha bármennyivel szorozzuk is. Ezért érthető, hogy a szervezetem sem egy olyan gép, amibe bepakoljuk a szánkon keresztül a sok anyagot (nem akarom minősíteni az elfogyasztott táplálékot), és majd a semmiből vagy a majdnem semmiből megalkotja, előállítja a működéséhez szükséges valamiket.

Hiszek abban, hogy segítenem KELL a saját fizikai megvalósulásomat, a testemet. Ezért én szedek vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is. És a gyermekeim, a családom is hasonlóan tesz. Persze nem feltétlenül saját meggyőződésükből, de hisznek nekem.

Csakis jó minőségű vitaminokat érdemes szedni

 A jó minőségű vitamin nem okoz károkat, mert amire a szervezetnek szüksége van, azt benntartja, a többit elengedi. A fontos itt is a minőség. Én 2 cég vitaminjait részesítem előnyben, ha tehetem, ezeket vásárolom.

Ebben a vírus-gazdag időszakban megemelt dózisban szedek C, D, E vitaminokat, valamint cinket, szelént és karotint. Én ezekben hiszek fizikai szinten. Nekem ez fontos, biztonságot ad. Ezzel csökkentem a stressz-szintemet. Ez fontos, mert a stressz, amit leginkább a félelem, a fájdalom és a fájdalomtól való félelem generál, szintén rombolja az immunrendszert.

Amennyiben érdekel, miért is van ez így, szívesen megosztom egy későbbi írásomban. Kérlek, jelezd, ha érdekel.

Írjatok, hogy milyen témában várjátok a támogatást, különösen a karantén és koronavírus témakörben.

Szeretettel

Kriszta