Gyors Önismeret Method

Az élet áramlása gyakran megakad.

Szemléltetni szeretném. Képzeld el, hogy egy hullámzó folyón csónakok ereszkednek lefelé. Nem kell evezni, csordogálnak a folyó folyásával nyugodtan, csendesen. Azonban történik valami, és egy csónak hirtelen keresztbe fordul. Így sem ő, sem pedig a többi csónak nem tud ugyanúgy haladni, mint előtte. Ilyenkor lehet, hogy eszeveszetten kezd el evezni mindegyik csónakban az utazó, és lehet, hogy sikerül is kikerülni az akadályt.

De mi van akkor, ha a keresztbe fordult csónakot sikerül újra irányba állítani?

Ez a program épp erről szól.

Két alkalomból álló program, mely aktív közreműködést kíván Tőled, a döntés mindig a Te kezedben van.

A program egy nagyon különleges módszertan segítségével visz el Téged mély érzelmek megélésén keresztül önmagad megismeréséhez.

Az életed egy aspektusán keresztül gyógyítod magad, változtatsz jelentősen aktuális helyzeteden.

Feloldod és elengeded a múltad egy hitrendszerét és mintázatát, mely hatással van a jelenedre.

Szembenézel a jelenlegi krízised múltbeli okával.

A krízis szó jelentése: ítélet

A saját magadra vonatkoztatott ítéleted, megítélésed, véleményed az, ami fogva tart. Ezáltal nem tudsz a jelenben új döntéseket hozni, újra és újra éled a krízised.

Ez egészen addig tart, ameddig szembe nem nézel ezzel, és ki tudod mondani, el tudod engedni, meg tudod bocsátani, ezáltal hatástalanítod a múltad hatásaid a jelenedre vonatkozóan.

Ezután már van lehetőséged egy új megoldást választani, kitárul, feltárul az univerzum tágassága, bősége, végtelensége.

Az online térben 2 alkalommal találkozunk, alkalmanként 90-120 perc időtartamban.

Az első alkalommal megismerkedünk, és megnézzük, hogy mi az a probléma, elakadás vagy nehéz helyzet az életedben, amelyen javítani, változtatni szeretnél.

Történetedet hallgatva, empatikus kérdések segítségével megkeressük azt a fókuszpontot, a leglényegesebb pontot, mely által az életed megrekedt, elakadt, megkeressük a keresztbe fordult csónakodat.

Amikor eddig eljutunk, különböző személyek jutnak eszedbe, szavak, mondatok, melyek a múltban jelentősen befolyásolták az életedet, a döntéseidet. Ezzel kapcsolatosan adok Neked feladatot, melyet a következő találkozóig végzel.

Következő alkalommal egy csodálatos eszközzel, saját teredben és biztonságodban, de általam vezetve el tudod engedni, meg tudod bocsátani azokat a személyeket, történéseket, traumákat, melyek a jelenlegi életedet megakasztották.

Ezután már könnyedén hozod meg a döntést a jövődre, holnapodra, következő perceidre vonatkozóan. Ezt az érdemi döntést megbeszéljük, megnézzük, hogy hová vezet az új út azzal szemben, ahová a régi vezetett volna. Megengedjük, hogy a keresztbe fordult csónak kiszabadulása után milyen lesz újra a megnyugvás, az áramlás állapota.

Fontos, hogy mielőtt időpontot kérsz a programra, jelentkezz be egy ingyenes, 15 perces előzetes konzultációra.

Szükséges az előzetes, szűrő konzultáció, mert ezáltal tisztázhatjuk, hogy ez a speciális program megfelelő-e számodra, egyezik-e az elképzeléseiddel, a vágyaiddal, a céloddal.

 

Jelentkezz a telefonos konzultációra itt vagy a +36 30 303 7639 -es számon

 

A küldés gomb megnyomásával Ön elfogadja az Adatkezelési nyilatkozatot  és hozzájárul adatai kezeléséhez.