Mi a kineziológia célja?

Néha nem értjük, hogy bizonyos területeken miért nem alakul jól életünk. Törjük a fejünket rajta mit kellene tennünk, hogy ez megváltozzon. Vonatkozhat ez a párkapcsolatunkra, az anyagi helyzetünkre, vagy, akár arra, hogy miért ficamítjuk ki rendszeresen a bokánkat…

A cél a szervezet harmóniájának visszaállítása

Az emberi szervezet  egy rendszer, testi, lelki, szellemi, érzelmi és energetikai szinten együtt működik. Ha a harmónia megbomlik, akkor ez fizikai szinten betegségben, vagy lelki szinten instabilitásban nyilvánul meg és jelez számunkra, hogy valami változtatni való, rendbe tenni való akad. Manapság nem igazán figyelünk az energetikai, lelki, szellemi és érzelmi jelzésekre, általában csak akkor lépünk, ha már fizikai szinten is érezzük a negatív változást, esetleg betegséget.

Az izomtesztet hívjuk segítségül

A kineziológus izomteszteléssel felkutatja azokat a fusztráló életeseményeket, amelyek a múltba beragasztva a jelenre hatnak, és a jövőnk építését is akadályozzák. A szervezet működésébe való beavatkozás nélkül, megtalálja az ok korát és a múltban oldja fel ezt a blokkot. Ezáltal hat a jelenre, így az ember számára megteremti a szabad döntés, az új választások lehetőségét.

A kineziológia célja

A kineziológia célja nem a diagnózis felállítása, hanem az energetikai egyensúly helyreállítása, az érzelmi stressz feloldása. Az oldás során a kineziológus az energetikai blokkokat szabadítja fel, melynek hatására beindulhat a szervezet öngyógyító mechanizmusa és helyreállhat a megbomlott egyensúly.