Október első napja szóljon a tudatosságról

A tudatosság arról szól, hogy megtanuld: mindig, minden helyzetben van más választásod. Gary Douglas (az Access Consciousness ® egyik létrehozója) szavaival élve „a tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és minden megalkotsz, amit kívánsz…”
Erre a közelmúltban a legjobb példa Zente, az SMA 1 Baby számára gyűjtött 700 millió Ft. A kisfiú történetét biztosan mindenki ismeri. És sokakból váltott ki valamilyen reakciót, mely általában a megértés, a segíteni akarás.
Kineziológus vagyok, és szokásom mindent több oldalról megvizsgálni.

Mi tud a Zente baba mit a többiek nem?

Én abból a szempontból gondolkodtam el ezen a történeten, hogy miért pont Zente babának sikerült ez a bravúr. Hisz amikor meghallottam, hogy 700 millió Ft, azt gondoltam, hogy hűh, ez nagyon-nagyon sok pénz. És szerintem még az 50 millió vagy a 100 millió Ft is sokak számára elképzelhetetlenül sok.

Az édesanya hite hegyeket mozgat meg

De hallottam Zente anyukáját nyilatkozni. Szerintem az ő hite, a tudatossága vitte el ezt az ügyet győztes irányba. A hangjában nyoma sem volt annak, hogy ez ne sikerülhetne. Ki is mondta, nincs B terv, csak ez az egy terv van, ezt meg fogják valósítani. És nyoma sem volt a hangjában annak sem, hogy haragszik a világra, hogy miért éppen velük történik, hogy sajnálná magát. Csak a helyzet elfogadása, és ezzel együtt a megoldás keresése a harag és felesleges puffogás helyett. Az energiáit egy helyre irányította, és fókuszált a célra. Azt nyilatkozta, hogy már akkor, amikor a pénz 1/3-a összegyűlt, elkezdte szervezni azt, hogyan és mikor kaphatja meg Zente azt az anyagot, amely ha nem is gyógyítja a betegségét, de képes lesz járni, és a lehető legteljesebb életet élni, amit csak lehet. Ez is azt mutatta, hogy szilárdan hitt abban, hogy a pénz összejön.

Higgy te is magadban!

Azért ha megkérdezné mindenki magától, hogy elképzelhetőnek tartaná-e, hogy ennyi pénzt össze tud gyűjteni bármilyen jó ügy érdekében, hányan felelnétek határozott igennel?
A saját céljainkhoz is így állunk. Sok a de, a ha, a talán. Ezért maradunk sokszor egyhelyben, ahelyett, hogy változtatnánk. Amennyiben úgy érzed, hogy egy kis segítségre van szükséged ahhoz, hogy határozottan higgy magadban, jelentkezz be Access Bars kezelésre, vagy kineziológia kezelésre. Találd meg a neked megfelelő módszert! A cél egy, de az új számtalan.