Mivel erősíthetjük az immunrendszerünket?

Most olvastam, és végre megértettem a mondanivalót:

Nikola Tesla (! 1856-1943 !) mondta, hogy a XXI. században nélkülözhetetlenné válik a frekvencia.

Megértettem.

A frekvencia egy periodikus jelenség (rezgés) „ismétlődés gyakoriságát” jelenti, azaz, hogy egy esemény hányszor ismétlődik meg egységnyi idő alatt.

Miért fontos ez nekünk?

Mert az ember és minden a világon rezgés. Sejtszinten rezgünk, és ha ez a rezgés optimális, akkor energetikailag is jól vagyunk, vagyis harmonikusan működünk, hétköznapian fogalmazva egészségesek vagyunk. Lehet erről hosszasan beszélni, hogy a harmónia és az egészség között mi a különbség, mert van, de azt leszögezhetjük, hogy amikor ez a harmónia felborul, akkor betegségként éljük ezt meg.

Honnan is ered ez a felborult harmónia, azaz a betegség?

Hát a lelkünkből és a pszichénkből. És ott mi történik? Beférkőzik a félelem, a negatív gondolatok, a meg nem oldott problémák, és máris az optimális rezgés ki-ki billen, majd tartósan alul vagy felül rezeg, és ez rövidebb vagy hosszabb időn belül fizikai szinten is megjelenik, tüneteket produkál.

Van most az életünkben félelem?

Fájdalom? Fájdalomtól való félelem? Akkor biztosan van stressz is, ami a rezgést nagymértékben kibillenti, és jönnek a pszichoszomatikus betegségek (is). És nem mellesleg igen nagy mértékben gyengíti az immunrendszert. A gyenge immunrendszer kevésbé hatékonyan tud fellépni a vírusok ellen.

Mivel erősíthetjük az immunrendszerünket?

Azon túl, hogy igyekezzünk a stressz mértéként minimalizálni, (stresszoldó technikákról még sokat fogok beszélni, de már írtam is néhányat) az immunrendszer erősítése 50-50 %-ban az étrend-kiegészítőkön és a sejtrezgés optimális működésén múlik. Erről keveset beszélnek, keveset hallunk.

Mit tehetünk most, a Covid-19 tombolása idején?

  1. Szedjünk emelt dózisban a C, D, E vitaminokat, valamint cinket, szelént és karotinokat.
  2. Helyreállítjuk, optimális szintre hozzuk a sejtrezgést.

Hogyan tehetjük mindezt?

  1. Megbízható forrásból, jó minőségű táplálék-kiegészítőket vásárolunk és fogyasztjuk is rendszeresen.
  2. A sejtrezgést biorezonanciás készülékkel rendszeresen helyreállítjuk. Az EWS frekvenciaterápiás készülék rezgéseket, információkat juttat el a megfelelő helyre.

Kérdezhetnéd, hogy pont most, amikor a személyes találkozásokat minimálisra kell csökkenteni, hogyan lehet ezt megvalósítani? Óriási lehetőség, hogy ez a cég, az EWS készülékek megalkotója, (amit a Magyar Természetgyógyász Szövetség is ajánl), megalkotta a családi frekvenciaterápiás készülékét. A készüléket nem csak ezekben a nehéz és vírusokkal teli időben tudod használni immunerősítésre, tüdő erősítésre, stressz csökkentésre, hanem bármikor, amikor kicsit energiátlannak érzed magad, vagy valaki lázas a családban, és nem sorolom,de több száz esetben képes közreműködni a fizikai jóllét helyreállításában.

Én már használom, vannak tapasztalataim, szívesen megosztom, ha szeretnéd.

A készülékek korlátozott darabszámban, de folyamatos utánpótlással állnak rendelkezésre.

Keress, ha segíthetek.

Szeretettel

Csordás Krisztina

www.olajfagyogyaszat.hu

0630 303 7639