Újratervezés program

„Mikor elengedem, aki vagyok, azzá válok, ami lehetnék.” Lao-Ce

Ki vagyok én?

Amikor az életeden változtatsz, elképzelhető, hogy erős ösztönzés, esetleg félelem vagy fájdalom hatására teszed. Lehet, hogy azért, és úgy, mert mások is azt tették a környezetedben. Sok erőfeszítés, kemény munka van ebben a változásban, mégis azt érzed, hogy még mindig nem vagy boldog.

A változtatás sokszor egóból ered, és ideiglenes, esetleges, rövid ideig tartó sikerélménnyel. Ezáltal az önértékelés és az önbizalom nem változik, sőt még lejjebb kerülhetsz a sikertelenség érzésének hatására.

A megoldás abban van, hogy erős vágyat érezz az iránt, hogy találkozz végre önmagaddal. Önmagad saját valójával. Talán évtizedek óta nem találkoztál magaddal, talán már magzati korodban elkezdted a megfelelést másoknak. Esetleg a saját elvárásaidnak akarsz megfelelni.

Ki vagyok én? Ezt a fontos kérdést sokáig nem is hallottam. Mindig megmondták, éppen ki vagyok. Azt is megmondták, hogy milyen nem vagyok, pedig milyennek kellene lennem. Például úgy 18 éves korom körül…

Éppen feleségnek való vagy. Nem túl szép, de nem is csúnya. Kicsit még kellene változnod, mert sokszor elmondod a véleményed, talán túl okos vagy. Tehát vegyél vissza a véleményedből, és akkor megfelelsz. Hisz Te csak egy nő vagy!

Annyira vágytam a feleség és anya szerepre, hogy bármit megtettem ezért. Feladtam az egyéniségemet, az egyediségemet. Biztosan tudod, mi lett a vége. Megfelelési vágy, melyből megfelelési kényszer lett. Örök elégedetlenség magammal, önbizalom nulla, egyenes út egy több szempontból is bántalmazó kapcsolatba.

Régen tudom, hogy azért kellett megélnem ilyen és még sok-sok kellemetlen, rossz, negatív helyzetet, hogy tanuljak. Tanuljam magam, tanuljam az életet, tapasztaljak. És tanuljak meg változni, éljem meg a bátorságomat, az erőmet, az egyéniségemet, az egyediségemet. Tanuljam meg azt, hogy ha valódi Önmagamként élem az életem, akkor az is örömmel tölt el, amikor látszólag nem történik semmi. Belülről, a lelkemből jön az öröm, az életöröm, és boldog vagyok.

Ma már tudom, ki vagyok. Élem, megélem a pillanatot. Élem, megélem az életem. Minden pillanat, minden perc értékes számomra. Nekem ezt jelenti az életöröm.

Ez az út azért nem volt piros szőnyeggel leterítve. Időnként az elindulás volt nehéz, máskor a kitartás, néha a befejezés után éreztem az ürességet.

A tapasztalás, a tudás, tanulás által tudok segítséget és támogatást nyújtani Neked.

Neked, aki nem tudod, ki vagy ott legbelül. Neked, aki azt gondolja, hiszi, hogy egyedül van. Neked, aki szégyelli magát, és nem mer beszélni a valódi, legbelső kétségbeeséséről. Neked, aki boldognak tetteti magát, de sokszor legszívesebben elbújna még a saját gondolatai elől is.

Azért írtam ezt le Neked magamról, hogy lásd, nem vagy egyedül.

Az élet mindig elénk tárja a fejlődés lehetőségét a változáson keresztül. Azonban ez a változás nem könnyű, főként akkor, ha azt sem tudjuk pontosan, honnan hová szeretnénk eljutni.

Ebben nyújtok Neked segítő kezet,

  • Ha az életed egyre szürkébb
  • Ha már reggel felkelni is nehéz
  • Ha a munka számodra gyötrődés, unalom
  • Ha nem szereted a hétfőket…
  • Ha a párkapcsolatod nem tesz boldoggá
  • Ha a párod szenvedélybeteg, és nem tudod, hogyan tovább
  • Ha az életszakaszok közötti váltás, változás számodra nehéz, elviselhetetlen
  • Ha úgy érzed, semmi nem jó, és már kimozdulni is nehéz otthonról

Szeretettel várlak a 10 alkalmas ÚJRATERVEZÉS programomban.

Ez a program 10 konzultációt tartalmaz, mely lehet személyesen, vagy online.

Egy jól felépített rendszer segítségével, de természetesen a Te problémádhoz igazítva, alkalmanként 60 percben tárjuk fel a helyzetet, keressük meg a lehetséges megoldásokat, és megteszed az első lépéseket is természetesen a cél, a boldog és örömteli élet felé.

Eközben nagyon aktívan veszel részt egy folyamatban, kapsz otthoni feladatokat, melyek által fejlődik a személyiséged, nő az önbizalmad, és kialakul a rugalmas gondolkodásmód.

Néhány gondolat a folyamatról:

                A szégyent és a megfelelési vágyat felváltja a büszkeség és a felelősség vállalás

                A kompenzálást felváltja a tudatosság

                A félelmet felváltja az önmagadba vetett hit

Ezzel a transzformációs programmal olyan eszközöket kapsz, melyek az életedben még nagyon sokszor segítenek a helyzeted felismerésében, és ha szükséges, az ÚJRATERVEZÉSÉBEN.

Az ülések időtartama: 60 perc/alkalom, 10 héten át/heti rendszerességgel

Az ülés díja: 10 alkalom 150.000 Ft

Az üléseket Csordás Krisztina vezeti.

Időpontfoglalás