Gyors önismeret Method

Access Bars kezelés

Engedd meg, hogy meséljek neked egy vendégemről, akinek a története nagy hatással volt rám.

Gáborral egy nyári napon találkoztam először. Napsütéses, kellemes idő volt, aminek köszönhetően aznap minden vendégem különösen jókedvűen érkezett a rendelőbe. A kezelések is kivétel nélkül gördülékenyen és elejétől a végéig jó hangulatban zajlottak. Aztán mint a minden előjel nélkül rám törő nyári zápor, belépett az ajtómon ő.

Gábor egy fiatal férfi, aki már férj és apa. Első ránézésre idilli a kép: csinos felesége, angyalarcú kislánya és éppen totyogó, vidám kisfia van. Épp egy új ház vásárlását tervezték. Tágas udvarral és kutyával. A kislánya labradort szeretett volna, boldogan tervezgette, hogy Pedronak fogja elnevezni. Amíg ezeket mesélte, éreztem rajta, hogy képtelen átadni magát annak a boldogságnak, amit amellett a határtalan szeretet mellett élnek meg az emberek, amit ő is érzett a családja iránt. Ennek oka a munkája volt.

Olajfa Természetgyógyászat Debrecen

Egy olyan munkahelyen dolgozott, amit egyáltalán nem szeretett. Nem kapott semmi elismerést és szakmai megbecsülést. Szörnyűnek érezte a munkakörülményeket, az irodában uralkodó légkört. Hatalmas nyomás nehezedett rá, amit hazaérve sem tudott levetkőzni. De a családra való tekintettel kitartott, mert a fizetés volt az egyetlen, amit elfogadhatónak talált a munkájában. Ennek köszönhetően azonban folyton gondterhelt volt és egyáltalán nem érezte boldognak magát.

A legnagyobb fejtörést az okozta neki, hogy nem mert változtatni a helyzetén. Egy barátja születésnapi partiján találkozott valakivel, aki egy jónak tűnő üzleti lehetőséget ajánlott neki. Szerette volna elfogadni, kipróbálni magát, de félelmei voltak a család megélhetésével kapcsolatban. Mindig az a mondás jutott eszébe, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyj.

De ezeket csak úgy mellékesen mesélte el. Eredetileg csupán azért jött el hozzám, mert az Access Bars kezeléstől remélt egy kis ellazulást, egy kis menekvést a folytonos stresszből. Hát kezeltem.

Nagyon vártam, hogy újra felbukkanjon, mert tudtam, hogy ez a kezelés többet fog adni neki, mint amit valójában elvárt tőle. A következő néhány hétben gyakran eszembe jutott, vajon mi történhetett vele azóta. Egyszerűen nem tudtam kiverni a fejemből azt a megtört fiatal arcot. Aztán újra eljött hozzám.

Még meg sem szólalt, amikor már éreztem, mennyire más energiákkal lép be a rendelőbe. Boldogan újságolta, hogy új vállalkozásba kezdett. Több szabadideje lett, épp a kisállat menhelyről érkezett, ahol a lányával meglátogattak egy labrador kölyköt. Örökbe fogják fogadni. Anyagi szempontból is nagyon kedvezőek a kilátásai, jövőre talán az új házat is megvásárolják.

Na jó, de mi is az az Access Bars?

Mi az, ami akkora hatást tudott gyakorolni Gáborra, hogy végre hajlandó lett meglépni egy olyan dolgot, amelynek korábban csak a gondolatával mert játszadozni? Az Access Bars kezelés nagyon különleges és hatékony módja annak, hogy az elraktározott hitrendszerek, fix nézőpontok, viselkedésminták kitisztuljanak, elsimuljanak. Ez szükséges a szabad döntéshez és a kiterjedt tudatossághoz, melyek az élet valamennyi területén elhozzák a változásokat, ezáltal a várt sikereket.

Mire irányul az Access Bars?

Minden egyes kezelés egyre közelebb visz ahhoz az állapothoz, amikor még nyílt, nyitott, kíváncsi, lelkes, korlátoktól mentes volt az éltünk. Gábor esetében csak annyi változott a kezelés hatására, hogy felébredt benne az a tudatosság, amelyet addig háttérbe szorított a félelmei miatt. Ennek köszönhetően ráébredt arra, hogy igenis van más lehetősége, van más választása, lehet örömtelibb az élete.

Az Access Consciousness segítségével olyan tudatossággal élhetsz, amivel képes vagy bármit megváltoztatni az életedben. Azért, mert hiszel magadban. Mert meg mered tenni a lépéseket. Az Access Consciousness célja nem az, hogy újabb hiedelmeket építsen fel benned, hanem az, hogy megerősítsen abban, amit már tudsz.

A tudatosságról szól.

Arról szól, hogy megtanuld: mindig, minden helyzetben van más választásod. Gary Douglas szavaival élve „a tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy anélkül, hogy magadat vagy másokat megítélnél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit sem utasítasz el, és minden megalkotsz, amit kívánsz…”

Hogyan zajlik az Access Bars kezelés?

Az Access Bars kezelés egy masszázságyon fekve történik. Ruhában, kényelmesen, puha takaróval betakarva fekszel. Közben én a fejeden meghatározott pontokat érintek meg. A fejen található Bar pontok érintésével az agyhullámok lelassulnak, hozzáférhetővé válnak az elraktározott hitrendszerek.

Access Bars kezelés

Bároknak a fejen lévő 32 pontot nevezzük, amelyben az összes gondolatodat, elképzelésedet, hiedelmedet, megfontolásodat, érzelmedet, és hozzáállásodat tárolod, amelyeket életedben fontosnak tartottál. Amikor a bárjaidat futtatod, az olyan, mintha megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Néhány pont elnevezése: pénz, kreativitás, kapcsolatok, remények, álmok, öröm, szomorúság, szexualitás, kedvesség, hála, kommunikáció.

Alapvetően a Bars a merevlemez a számítógéped adatbankjában. Szó szerint mindent itt raktároztál el az életedből. A Bars törli a fájlokat, hogy azok soha többé ne lehessenek a fájljaid között, így ne jöhessenek fel automatikusan.

Amikor a bárokat futtatjuk (tehát a kezelés során), az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyerekkorod óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte.

Ha a bárokat futtatod, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatod meg.

A bárok futtatása hozzájárul ahhoz, hogy ledöntsd a magad köré épített falakat. Segít, hogy ne a múlt tapasztalásaiból kiindulva keress a megoldást a jelenben. Újra nyitott lehetsz és visszakapod szabad döntésed lehetőségét. Ezáltal megláthatod az új utakat, leomlanak a félelmeid. Újra képes leszel hinni magadban.

Az Access Bars kezelés időtartama: kb. 60 perc

Az Access Bars kezelés díja:

1 alkalom 15 ezer Ft

5 alkalom 70 ezer Ft

Az Access Bars kezeléseket Csordás Krisztina végzi.