Szelíd támogatás a szervezet számára

Az egészséges életmód a testmozgás és a megfelelő folyadékbevitel minden nap megelőzhet, számos egészségügyi gondot ám előfordul, hogy jól jön a támogatás. A biorezonancia kezelés ez a fajta szelíd támogatás a szervezet számára, amely mellékhatásoktól mentesen segít a megoldásban. Alkalmas az állapotfelmérésre a gond gyökerének megtalálására és a megoldására is.

A biorezonancia beindítja a gyógyító folyamatokat

Minden, ami körülvesz minket egy bizonyos rezgéssel rendelkezik. A biorezonancia készülék a sejtek felületi feszültségét érzékeli, és ha ez a feszültség a megadott tartomány fölött van, probléma kialakulását jelzi. A készülék észleli és kioldja ezt a felületi feszültséget. A gyakorlatban a kliens kezére és derekára elektródák kerülnek, ezeken keresztül jutnak el a test információi a készülékhez. Ezeket az adatokat feldolgozza és ez alapján küldi vissza a megfelelő jeleket a test számára amelynek segítségével beindulhatnak a gyógyító folyamatok.

Ha el akarjuk kerülni a műtétet

A gerinc és ízületi problémák kezelésében is sikerrel alkalmazható a biorezonancia, műtétek is maradtak már el a segítségével. Nehéz megmondani hány alkalom szükséges a változások beindulásához. Ez függ a megoldandó problémától és a szervezet, regenerálódási képességétől is. A tapasztalatok szerint ízületi gondok estén 4-6 kezelés már komoly változásokat eredményez.

Fogyás könnyedén

A testünket is mi magunk teremtjük a nézőpontjainkkal és persze azzal, amit befogadunk. Van, aki fogyni szeretne, van, aki csak méregteleníteni egészségesebben élni. A megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztása, a fehérkenyér, a finomított cukor és a tej elhagyása az étrendből már önmagában jelentős változásokat hozhat. Teljes kiőrlésű kenyerek és barna cukor fogyasztása kiválthatja az előbbieket. Biorezonancia kezeléssel segíthetjük ezt a folyamatot, felgyorsítva a méregtelenítést és zsírsejtek bontását.

Allergia nélkül élni

Az allergiás panaszokat két nagy csoportra oszthatjuk: amikor ismert az allergén anyag, vagyis tudjuk, mi okozza a tüneteket és az, amikor nem sikerül kideríteni mi áll a panaszok hátterében. Ebben az esetben érdemes először méregteleníteni, amitől megkönnyebbül a szervezet és segítségül hívhatjuk a biorezonanciát. A testünk sejtjei egészséges rezgésűvé válnak és az immunrendszerünk is erősebb lesz. Így már meg tud küzdeni az allergén anyag támadásával és tünetmentes lehet.

Függőségek kezelése

A leszokni kívánó, de eddig kudarcot valló dohányosok számára is reményt nyújt a biorezonancia kezelés még a leghitetlenebbeknek is. A megfelelő folyadékfogyasztás illetve méregtelenítés itt sem maradhat el.