Szelíd támogatás a szervezet számára

Az egészséges életmód a testmozgás és a megfelelő folyadékbevitel minden nap megelőzhet, számos egészségügyi gondot ám előfordul, hogy jól jön a támogatás. A biorezonancia kezelés ez a fajta szelíd támogatás a szervezet számára, amely mellékhatásoktól mentesen segít a megoldásban. Alkalmas az állapotfelmérésre a gond gyökerének megtalálására és a megoldására is.

A biorezonancia beindítja a gyógyító folyamatokat

Minden, ami körülvesz minket egy bizonyos rezgéssel rendelkezik. A biorezonancia készülék a sejtek felületi feszültségét érzékeli, és ha ez a feszültség a megadott tartomány fölött van, probléma kialakulását jelzi. A készülék észleli és kioldja ezt a felületi feszültséget. A gyakorlatban a kliens kezére és derekára elektródák kerülnek, ezeken keresztül jutnak el a test információi a készülékhez. Ezeket az adatokat feldolgozza és ez alapján küldi vissza a megfelelő jeleket a test számára amelynek segítségével beindulhatnak a gyógyító folyamatok.

Ha el akarjuk kerülni a műtétet

A gerinc és ízületi problémák kezelésében is sikerrel alkalmazható a biorezonancia, műtétek is maradtak már el a segítségével. Nehéz megmondani hány alkalom szükséges a változások beindulásához. Ez függ a megoldandó problémától és a szervezet, regenerálódási képességétől is. A tapasztalatok szerint ízületi gondok estén 4-6 kezelés már komoly változásokat eredményez.

Fogyás könnyedén

A testünket is mi magunk teremtjük a nézőpontjainkkal és persze azzal, amit befogadunk. Van, aki fogyni szeretne, van, aki csak méregteleníteni egészségesebben élni. A megfelelő mennyiségű tiszta víz fogyasztása, a fehérkenyér, a finomított cukor és a tej elhagyása az étrendből már önmagában jelentős változásokat hozhat. Teljes kiőrlésű kenyerek és barna cukor fogyasztása kiválthatja az előbbieket. Biorezonancia kezeléssel segíthetjük ezt a folyamatot, felgyorsítva a méregtelenítést és zsírsejtek bontását.

Allergia nélkül élni

Az allergiás panaszokat két nagy csoportra oszthatjuk: amikor ismert az allergén anyag, vagyis tudjuk, mi okozza a tüneteket és az, amikor nem sikerül kideríteni mi áll a panaszok hátterében. Ebben az esetben érdemes először méregteleníteni, amitől megkönnyebbül a szervezet és segítségül hívhatjuk a biorezonanciát. A testünk sejtjei egészséges rezgésűvé válnak és az immunrendszerünk is erősebb lesz. Így már meg tud küzdeni az allergén anyag támadásával és tünetmentes lehet.

Függőségek kezelése

A leszokni kívánó, de eddig kudarcot valló dohányosok számára is reményt nyújt a biorezonancia kezelés még a leghitetlenebbeknek is. A megfelelő folyadékfogyasztás illetve méregtelenítés itt sem maradhat el.

Csatlakozz az Olajfa Természetgyógyászat VIP csoporthoz!

Adataidat nem adjuk ki senkinek és csakis értékes tartalmakat küldünk ki, mi sem szeretjük az email szemetet!