Otthoni wellness könnyedén

A wellness jótékony hatásait már nem kell bizonygatni, mert már bizonyítottak.

A rendszeres pezsgő- vagy masszázsfürdők javítják a keringést, ezáltal oxigént és tápanyagot juttatnak a szervezet minden részébe. Ez javítja a gyógyulási, méregtelenítési folyamatokat, elősegíti a koncentrációt, csillapítja az izom és ízületi fájdalmakat, és ami az egyik legfontosabb előnye, segíti semlegesíteni a napi stressz hatásait.

Az otthoni wellness könnyen elérhetővé teszi számunkra ezeket a pozitív hatásokat. Lehetünk frissebbek, egészségesebbek, stresszmentesebbek.

Telepítsünk otthonra wellnesst.

Otthoni jacuzzi előnyei

Az otthoni wellness hatásai olyanok, mint az otthoni edzőterem, csak nem fárasztó, hanem kellemes. Segít megóvni, vagy visszaszerezni az egészségünket. felfrissít. Az izmokat és ízületeket lazábbá teszi, ellazítja, a görcsöket feloldja.

Az elmét ellazítja, csökkenti a zavaró stressz tüneteket, ilyen a tikkelés, a folyamatosan ökölbe szorított kéz, és a kevésbé látható, de gyakran ökölbe szoruló gyomor.

A kellemes meleg víz, és a még kellemesebb masszázs segít elengedni azokat a dolgokat, amin nem tudunk változtatni, és segít meglátni a megoldásokat arra, amin tudunk változtatni.

Otthoni jacuzzi hátrányai

Amennyiben a jacuzzi méretét nem előre látóan választjuk, a családban komoly feszültséghez vezethet, hogy ki mikor és mennyi ideig használhatja a mennyei fürdőt.

A jacuzzi másik hátránya, hogy vannak működési költségei, amit érdemes figyelembe venni a méret választás idején.

Jacuzzi méretei

Amikor otthoni wellnesst tervezünk, először a rendelkezésünkre álló helyet kell pontosa meghatároznunk. Néha nem a méret számít, de most itt nem ez a helyzet.

A jacuzzi méretét ráhagyással számoljuk, mert vannak működési eszközök is, amik lehet, hogy helyet igényelnek, illetve a medencéből ki és beszállásnak is kellhetnek helyek, akár lépcsők és padok is.

Beltéren a fürdő helyiség méretei adják meg a korlátokat. Kültéren pedig az, hogy stabil, egyenes, masszív felületre van szükségünk, ahol a víz és áram könnyen elérhető.

Jacuzzi otthonra

Jacuzzi otthonra, remek döntés. Mert az egészségünk, a családunk egészsége meghálálja ezt a döntést. A jacuzzi segít a fizikai és mentális ellazulásban.

Az első lépés, hogy válasszunk megfelelő méretű jacuzzit, annak megfelelően, hogy naponta, hetente vagy alkalmanként szeretnénk használni. Egyedül használjuk, vagy családi és baráti program lesz a fürdőzés.

A zuhanykabin-szaniter.hu webáruház méretben és extrákban is bővelkedő minőségi jakuzzi kínálattal szolgál. Választható aromaterápia, többféle színterápiás kiegészítők, meleg levegős pezsgőfürdő is.