Mi az a biorezonancia kezelés és mire nyújt megoldást?

A biorezonancia kezelés az egészség megőrzését a stresszoldást, regenerálódást illetve a test és lélek harmónia visszaállításának lehetőségét teremti meg. A biorezonancia vizsgálat során az emberi szervezetben mért rezgéseket egy biorezonancia készülékbe vezetik, amely kiértékeli azokat. Megmutatja az egészséges állapottól való eltéréseket, hol szükséges javítani a harmonikus működés visszaállításához.

Miért van szükségünk a biorezonancia vizsgálatra?

A környezetünkben számos negatív hatás ér bennünket nap, mint nap, ami felborítja a természetes rezgésünket. A szennyezett levegő, az élelmiszerekben lévő tartósítószerek, a rohanó életünk, a stressz, a mozgáshiány, a folyadék fogyasztás elhanyagolása, az alkoholfogyasztás, dohányzás, drogok és a feleslegesen bevett gyógyszerek mind egészségromboló hatásúak.  A körülöttünk lévő elektroszmog (mobiltelefonok, számítógépek és más elektromos készülékek vesznek körül minket egész nap) sem használ a szervezetünk harmonikus működésének.
Akkor lehetünk egészségesek, ha a testünk rezgései harmóniában vannak

Milyen információkat ad a biorezonancia vizsgálat?

A vizsgálat eredményeként képet kapunk a testünk aktuális egészségi állapotáról, és ha szükséges a helyreállítás mikéntjéről is.
A biorezonancia kezeléssel lehetséges megoldani:

  • Stressz és fájdalomcsökkentés
  • Alvászavarok megszüntetése
  • emésztőrendszeri problémák megoldása
  • krónikus fáradtság megszüntetése
  • gyulladások megszüntetése
  • tanulási nehézségek megszüntetése
  • allergiás tünetek csökkentése illetve megszüntetése
  • Csakhogy néhány fontos területet érintsünk.

A biorezonancia vizsgálat kényelmes, fájdalommentes gyors energetikai teszt, amelynek eredményeit egy mikroprocesszor rögzíti. A teszt eredménye a  test elektromágneses rezgések alapján mért aktuális energetikai állapotát mutatja. A teszt eredményétől függően a természetgyógyász javasolhat lágylézer kezelést, fitoterápiát, kineziológiai kezelést, homeopátiát vagy Bach virágterápiát. a felsoroltak akár kombináltan alkalmazva segítenek helyreállítani a test és lélek egyensúlyát ezzel biztosítva az egészséget.

A sejtszintű változások teszik lehetővé a széleskörű alkalmazását

A biorezonanciás rendszer a sejtekben a quantum szinten végbemenő változásokat elektromágneses rezgések alapján méri fel, jelzi, majd korrigálja a testi és érzelmi működésünk az egészségestől való eltérését.  A sejtszintű változások miatt bármilyen betegség vagy elváltozás esetén alkalmazható. A biorezonanciás rezgések helyreállítják a test sejtjeinek elektromos működését és anyagcsere funkcióit ezzel megszűnnek a tünetek is.

A biorezonancia segítségével mérhető:
•    Gombás-, vírusos-, bakteriális fertőzések
•    Allergiák (ételallergia, allergia állatokra, növényekre)
•    Kerülendő és pótlandó táplálékok
•    Vitaminhiány, ásványi-anyag hiány
•    Aminosavak, zsírsavak, enzimek és hormonok szintje, amelyek indokolják a megjelenő tüneteket.

Mit kezelhetünk biorezonanciával?

Gyakorlatilag mindent, ami testi vagy lelki szinten kellemetlenséget vagy fájdalmat okoz. A biorezonancia kezeléssel nem kell megvárni a konkrét probléma felbukkanását a megelőző kezeléssel elkerülhetjük a kényelmetlenségeket, fájdalmakat.